erotisch thuiswerk

Erotisch thuiswerk het werk waar je veel mee verdient

Erotisch thuiswerk is niet zo bekend als het thuiswerk waar je pennen in elkaar moet schroeven of e-mails moet klikken maar het verdient ontzettend veel meer dan het gewone thuiswerk. Erotisch thuiswerk bestaat uit het chatten met klanten van achter de webcam. Het is dus belangrijk dat je over een webcam, een computer en internet beschikt.

De werkzaamheden als erotisch thuiswerk model bestaan uit het chatten met klanten en de gesprekken zijn heel divers, zo kun je simpele gesprekken hebben over van alles en nog wat maar ook heb je erotische chats. Je hoeft geen specifiek uiterlijk te hebben als webcam model. Man, vrouw, dik, dun, grote borsten, kleine borsten, behaard of juist niet het maakt allemaal niet uit omdat elke klant een andere voorkeur heeft en daardoor zal je ongeacht je uiterlijk altijd klanten hebben en dus ook veel verdienen.

Erotisch thuiswerk is het best betaalde thuis werk, beter gezegd is het een van de beter betaalde banen onder vele banen. Je omzet ligt aan je inzet, wil je een leuk extraatje verdienen in de maand kun je het werk een uurtje per dag of minder doen maar wil je simpelweg veel geld verdienen kun je  8 uur per dag of meer aanhouden. Bij 8 uur per dag of meer ben je gegarandeerd van ongeveer €4000 euro per maand maar dit kan natuurlijk ook oplopen! Je krijgt meerdere malen per maand uitbetaald en je kunt in je profiel zien hoeveel je al verdient hebt.

Voor erotisch thuiswerk is het wel belangrijk dat je openstaat voor erotische chats, mocht je een beetje onzeker of verlegen hierover zijn hoef je je geen zorgen te maken want je krijgt het al binnen een dag onder de knie waardoor je eigenlijk al snel op automatische piloot erotische gesprekken kunt typen. Ook is het wel belangrijk dat je goede belichting hebt zo kun je bijvoorbeeld de kap van een plafonnière eraf halen of bij schijnen met een simpel bureau lampje.

erotisch thuiswerk